Опит от употреба Ostelife Premium Plus

Опитът на Татяна от Елгава (Латвия)

Опитът от използването на Ostelife Premium Plus от Татяна от Елгава

Казвам се Татяна, на 63 години съм. Бих искал да прегледам използването на крем Ostelife Premium Plus за болки в гърба и ставите. Живея в Латвия, в град Елгава. Повече от 5 години страдам от захарен диабет, който всъщност стана причина за всички здравословни проблеми. В продължение на 2-3 години се появяват проблеми със ставите - появяват се болки в гърба (първо при усилие, а след това в покой) и коленните стави. Ето защо, по съвет на лекар, започнах да се занимавам с гимнастика и едновременно с това да търся средство за лечение на опорно-двигателния апарат. Проучих достатъчно информация и се спрях на крема Ostelife Premium Plus, т. к. влиянието на еленовите рога и растителните екстракти е много полезно за организма.

Как да използвате инструмента

Снимка на туба със сметана, опит от използването на Ostelife Premium Plus

Преди да приложа, прочетох подробно инструкциите и, следвайки инструкциите, нанасях крема три пъти на ден върху проблемни зони. В моя случай това бяха коленете (аз го приложих сам) и гърба (съпругът ми помогна). Втривайте мехлема с леки масажни движения за 3-4 минути. След това не усетих лепкавост по кожата.

Първа седмица

През първата седмица на употреба забелязах само малки промени. Отначало изглеждаше, че ефективността на лекарството е оскъдна, но в това се заблудих. След 4 дни употреба болката в кръста беше значително намалена, което често притесняваше дори в покой. Успях да ходя по-дълго с внука си, защотоболките в коляното са станали по-малко интензивни.

Втора седмица

През втората седмица на употреба резултатът от прилагането на крема стана по-очевиден. Лекарството се оказа много ефективно - болезнената болка намаля и мобилността в ставите се увеличи.

Ефект от един месец употреба

Месец след като започнах да използвам крем Ostelife Premium Plus и тренирах, ефектът от лекарството беше наистина вълшебен. Започнах да спя много по-спокойно, започнах да правя лека гимнастика (мисля, че това също допринесе за ефективността на лечението), работех в градината и просто се чувствах по-щастлив. След поредния преглед лекарят каза, че наистина съм подобрил здравето си за кратко време. Затова препоръчвам това лекарство на всеки, който има подобни проблеми.