Инструкции за употреба Ostelife Premium Plus

Как се използва крем Ostelife Premium Plus

Инструкциите за употреба Ostelife Premium Plus описват важните характеристики и правила за използване на крема. Тъй като продуктът се състои от естествени съставки, той не причинява странични ефекти, здравословни проблеми и може да се използва при пациенти на различна възраст. Ако не знаете как да използвате крема, следвайте тези важни препоръки:

Как се прилага Ostelife Premium Plus крем за артрит
  1. Нанесете тънък слой крем върху засегнатата област.
  2. Масажирайте го, докато се абсорбира напълно (3-4 минути). Ако всичко се направи, както е посочено в инструкциите, възниква усещане за топлина, кожата се нагрява, мускулната тъкан се отпуска и интензивността на болезнените усещания намалява.

Струва си да прилагате крема около 2-3 пъти на ден. Последният път се прилага вечер преди лягане. Мехлемът трябва да се прилага ежедневно. Това се дължи на факта, че има кумулативен ефект. Подобрение в състоянието дори при сериозни патологични процеси в ставите се наблюдава 14 дни след началото на приложението.

Показания за използване на Ostelife Premium Plus:

  • Лечение на болки в гърба и ставите.
  • Намаляване на разрушаването на тъканите при артроза.
  • Намаляване на интензивността на възпалението при артрит.

Единственото противопоказание за използване на крема е свръхчувствителност към компонентите, които съставляват неговия състав. Освен това в България агентът може да се използва за профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат, в тези случаи трябва да се използва веднъж годишно.